Mit tudunk Önnek nyújtani a költöztetés alatt?

Amennyiben nemzetközi költözés előtt áll, és még nem találta meg a megfelelő céget akik pontosan és szakszerűen elviszik ingóságait, kérem keressen minket. Az unió egész területén vállalunk nemzetközi költöztetést, és átfogó ismeretekkel rendelkezünk a vámkötelezettségek szakszerű intézésében is. Autóink 3,5 és 7,5 tonnás össztömegűek így a hétvégi kamion stop minket nem érint. Igény esetén ha az említett autók paraméterei kevésnek bizonyulnak a  külföldre költözés alatt, akkor kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően akár több nyerges kamionnal is tudunk szolgálni. Minden nemzetközi költöztetés előtt pontos útvonaltervet készítünk, a pihenő helyeket is feltüntetjük, így az ügyfelünk pontosan tudja, hogy merre tartunk. A költöztetés ideje alatt egészen a befejező lepakolásig a telefonos kapcsolattartás garantált.

A nemzetközi költöztető szolgáltatásunk kérhető teljes be és kicsomagolással is, de kedvezőbb árajánlatot is adunk, amennyiben a le és a felpakolást a megrendelő végzi, és mi csak a teherautót biztosítjuk a költözéséhez. Természetesen ezen költöztetési megoldás mellé is biztosítunk sofőrt, aki szakszerűen a teherautó platóján rögzíti az ingóságokat.

Nemzetközi Költözés csomagolással ?

A költöztetéshez dobozokat és strech fóliát tudunk biztosítani, autóink teljesen felszereltek, a legkényesebb feladatot is nyugodtan ránk bízhatja. Nemzetközi költöztetés esetén ha Budapest vagy Pest megye a kiindulási pont, igény szerint egy helyszíni bejárást biztosítunk, hogy könnyen el tudjuk dönteni, hogy mekkora teherautóra lesz szükségünk. Országokon átívelő költözés esetén nincs lehetőség kétszer vagy többször fordulni, így nem szeretnénk azt a kellemetlen szituációt, hogy a fél lakást ott kellett hagyni, mert nem fért fel a teherautóra. Nem csak a köbmétert kell szemmel tartani hanem a súlyt is figyelembe kell venni, mert egy közúti ellenőrzés során több ezer eurós büntetést össze lehet szedni. Külföldre költözés esetén, a helyszíni felmérésünk teljesen ingyenes, illetve kötelezettség mentes. Kérjen tőlünk csomagolást, higgye el megéri!

Nemzetközi költöztetés előtt nagyon sok az elintézni való, így a csomagolás csak az időt veszi el a más egyéb fontos dolgokról. Kollégáink rutinosan, és szakszerűen be vagy ki is csomagolják a használati tárgyakat, a költöztető dobozokat úgy töltik meg, hogy maximálisan kihasználják a doboz térfogatát, de mégis a súlya mindenki számára elfogadható. Nagyon sokan esnek abba a hibába, hogy egy költöztető dobozba szeretnének egyszerre sűríteni több nehéz tárgyat, így a doboz nem fogja bírni az igénybe vételt, és a mozgatásnál könnyen széthullik. A becsomagolás ideje alatt a bútorokat is előkészítjük, ha szükséges az ajtókat leszereljük, polcokat ki vesszük, és mindent külön le csomagolunk. Mindenki számára sokkal könnyebb megoldás az, ha az ingóságok szakszerűen elő vannak készítve a költöztetéshez. Időt és nem utolsó sorban energiát spórolunk meg vele.

Várjuk megtisztelő megkeresését, kérjen ajánlatot még ma.

Tekintse meg az általunk végzett munkák fotóit és bizonyosodjon meg róla, hogy tényleges tudás és tapasztalat áll mögöttünk.

Költözzön Németországba vagy az EU bármelyik országába szeretne települni, de ha vissza szeretne költözni akkor is keressen bennünket, és kérjen egy jó ajánlatot a nemzetközi költöztetők prémium cégétől.

Nemzetközi költöztetés fuvarozás