Fuvarszervezés profikkal?

Nemzetközi közúti fuvarszervezés, teljes és részrakományok szállítása. 20kg-tól egészen 24-tonnáig vállaljuk az Ön árujának biztonságos szállítását, az EU teljes területén. Fuvarszervezőink több nyelvet beszélő profi szakemberek, aki minden esetben a megbízó érdekeit tartják szem előtt. 1 raklaptól egészen a komplett rakomány szállításával kereshet bennünket, kiterjedt kapcsolataink révén biztosan találunk egy mindkét fél számára kedvező megoldást, hogy az Ön áruja sérülésmentesen, és biztonságosan megérkezzen a rendeltetési helyére.

Találja meg a profi fuvarszervező céget!

Fuvarszervezés a logisztika egyik legnehezebb ága, minden esetben a pontos tájékoztatás a legfontosabb feladat. Keressen bennünket ha fuvarszervezésre van szüksége, hogy megtaláljuk Önnek a biztos megoldást. Rakodógép, mezőgazdasági gép szállítása esetén is keresse cégünket, szívesen segítünk a külföldön vásárolt gépek ügyintézésében is, EKAER szám igénylését is ránk bízhatja. Komplex szolgáltatást nyújtunk Önöknek, bármilyen kérédéssel kapcsolatban keressen minket. Egyszerű ajánlatkérés : https://specialisszallitas.hu/kapcsolat/ a linken.

Fuvarszervezés azonnal?

Igen van rá lehetőség, hogy akár azonnali szállítást kérjenek. Sok esetben az ajánlatkérés, és a konkrét fuvarozói ajánlat között csak percek telnek el. Keressen minket elérhetőségeinken, és kérjen egy személyre szabott korrekt ajánlatot.

 

Fuvarszervezés egy komplett szolgáltatás, ami nemzetközi és belföldi szinten is azonnal elérhető.

Fuvarszervező cég logisztika és speditőr munkák vállalása. Rakományok áruszállítás az EU területéről mind import és mind export rakományok.