Fuvarszervezés profikkal?

Nemzetközi közúti fuvarok szervezése, teljes és részrakományok szállítása. 20kg-tól egészen 24-tonnáig vállaljuk az Ön árujának biztonságos szállítását, az EU teljes területén. Fuvarszervezőink több nyelvet beszélő profi szakemberek, aki minden esetben a megbízó érdekeit tartják szem előtt. 1 raklaptól egészen a komplett rakomány szállításával kereshet bennünket, kiterjedt kapcsolataink révén biztosan találunk egy mindkét fél számára kedvező megoldást, hogy az Ön áruja sérülésmentesen, és biztonságosan megérkezzen a rendeltetési helyére.

Találja meg a profi fuvarszervező céget!

Fuvarszervezés a logisztika egyik legnehezebb ága, minden esetben a pontos tájékoztatás a legfontosabb feladat. Keressen bennünket ha fuvarszervezésre van szüksége, hogy megtaláljuk Önnek a biztos megoldást. Rakodógép, mezőgazdasági gép szállítása esetén is keresse cégünket, szívesen segítünk a külföldön vásárolt gépek ügyintézésében is, EKAER szám igénylését is ránk bízhatja. Komplex szolgáltatást nyújtunk Önöknek, bármilyen kérédéssel kapcsolatban keressen minket. Egyszerű ajánlatkérés : https://specialisszallitas.hu/kapcsolat/ a linken.

Fuvarszervező cég logisztika és speditőr munkák vállalása. Rakományok áruszállítás az EU területéről mind import és mind export rakományok.