Speciális teherszállítás

Miért is Speciális? Mit takar a nehézgép szállítás?

Nem szokványos helyekre nem átlagos súlyú tárgyakat helyezünk ki, vagy szedünk le, esetleg engedünk vagy húzunk. Legyen az bármilyen ipari tárgy, eszköz, jacuzzi, berendezés, vagy páncélszekrény, mi azon leszünk, hogy minél gyorsabban és természetesen baleset, és sérülésmentesen a helyére kerüljön. Nehézgép szállítás egy nagyon összetett feladat, a csapatnak rutinosan kell mindent csinálni, előre tudni kell, hogy a kívánt gépet tárgyat miként fogjuk emelni, milyen eszközzel, és hogyan fogjuk elszállítani a kívánt helyre. Minden esetben a helyszínen van egy vezető aki irányítja a többi kollégát, mert nem szereti senki a zűrzavart, és baleset veszélyes is egyben. A helyszíni vezető fogja meg mondani, hogy milyen módon emeljük, visszük, húzzuk a kívánt gépet. Sok esetben targoncát is igénybe veszünk a belső gépmozgatáshoz. Szoktunk találkozni extra kérésekkel is, mint például egy több száz kilós jacuzzit szeretnének egy társasház erkélyére tenni. Ilyenkor minden esetben egy statikust kell megkérdezni, hogy az adott terület bírni fogja a rá nehezedő súlyt. Ennél a feladatnál ácsolunk egy csúszdát, és ennek segítségével húzzuk fel a kívánt medencét. Legtöbb esetben a daruzás szóba sem jöhet, így nincs más megoldás. Hangszerszállítás területén is megbízhat bennünket bátran, legyen zongoraszállítás vagy pianínó szállítás minden esetben állunk rendelkezésére.

Hogyan szállítunk?

Pianínó szállításkor általában két fővel érkezünk a helyszínre, az átlag súlya 200-250 kg között tehető. Több emberrel teljesen felesleges kimenni, mert a pianínó alakja és szállítási pozíciója miatt, nem lehet több embernek hozzá férni. Álló helyzetben szállítjuk a pianínót, de vannak olyan helyzetek, amikor az elejére kell állítani mert nem férne el tegyük fel egy kanyarban a lakás egyik helyiségében. Ebben az esetben mindig pokrócot teszünk a hangszer alá, és arra állítjuk fel. Szállítás előtt csomagoljuk, és minden esetben zárt teherautóval szállítjuk. A zongoraszállítás kicsit bonyolultabb feladat, itt sok esetben kevés a két ember, mert a zongorát oldal irányban el kell fektetni. Első lépésként a tetejét és a kotta tartó részt ki kell szerelni, le kell venni. Ezután jön a nehezebb feladat, amikor egy kolléga az egyik oldalát megemeli, egy kolléga a megemelt zongora alá fekszik, és az egyik lábát ki tekeri, ugye ilyenkor a hangszer instabil állapotban lesz, így két ember megfogja és az oldalára fekteti. Amikor a hangszer az előre kikészített takarón az oldalán van, akkor következik a másik két láb kiszerelése. A zongora test szállítását megint csak két ember végzi, de vannak olyan esetek amikor verseny zongorával találkozunk, hogy elkel a négy ember is a súlya miatt. Szállító hevederrel történő le vitel után, a zárt autón rögzítjük, és az alkatrészeit pokrócba fektetve mellé tesszük. A szállítás végén a munkafolyamat ugyan ez lesz, csak fordított irányba, a zongorára minden vissza lesz szerelve, de az elhangolódás megeshet. Kérem ezt tartsa szem előtt. Sokszor keresnek minket ipari kültéri klímák kihelyezése végett. Amennyiben lehetséges akkor itt is a helyszíni megtekintést javasoljuk, szükségünk van a klíma méreteire, és megnézzük az útvonalat, hogy miként tudjuk a tetőre felvinni, vagy éppen a pincébe leengedni. Nagyon fontos esetünkben a pontos felmérés, mert akkor hívnak minket mikor a daruzás vagy lehetetlen, vagy nagyon költséges. Legtöbb esetben gurtnival visszük fel, de minden lehetséges útvonalat figyelembe veszünk.

Válasszon Bennünket!

A speciális szállítás területén büszkén jelenthetjük ki, hogy szinte nincs olyan eszköz vagy nehéz tárgy orvosi gép labor berendezés, amit csapatunk nem mozgatott már meg. Szükség szerint gépesítve, vagy "csak" emberi erőforrást igényelve végezzük el a ránk bízott munkát. Csapatunk jól képzett fiatalemberekből áll, a szükséges technikai háttérrel és kiváló irányító személyzettel végzi a kijelölt feladatot. Speciálisan szállítunk speciálisan végezzük a ránk szabott feladatot. Nehézgép szállítás rövid határidővel, biztonsággal.

Tekintse meg az általunk végzett munkák fotóit és bizonyosodjon meg róla, hogy tényleges tudás és tapasztalat áll mögöttünk.

Páncélszekrény szállítás Budapest vagy páncélszekrény szállítás Pest megyében de az országos páncélszekrény szállítás is elérhető. Anyagmozgatás vagy fuvarozás hívja a Speciális Teherszállító Kft vonalát és kérjen egy jó ajánlatot páncélszekrény szállítás ürügyén. Fuvarozás gépszállítás üzemi költöztetés nem akadály, de a páncélszekrény költöztetés is magas színvonalon végezzük.

Ipari gép szállítás nehéz tárgy mozgatás