Ipari gépek, orvosi eszközök, laboratóriumi gépek szállítása

Miket szállítunk?

Mezőgazdasági gépek, rakodó gépek, anyagmozgató gépek szállítása külföldről is. Keressen minket, ha a megvásárolt gépét haza szeretné szállítatni. Az egész országra kiterjedő gépszállítási szolgáltatással állunk rendelkezésére, ami elsősorban iparban használt gépek szállítására terjed ki, de bármilyen egyéb gép célállomásra juttatásában is számíthatnak ránk a megrendelők.

Eszterga gépek, különböző kültéri klíma egységek, CNC gépek, vagy medencék szállításában illetve lehelyezésben tudunk segíteni. Klíma egységek tetőre való kihelyezése, gépműhelyek komplett költöztetése, orvosi eszközök, és laboratóriumi gépek szállítása. Gépmozgatás esetén elengedhetetlen a profi felszerelés, mert sok esetben a kézi erő már kevésnek bizonyul, ilyenkor szükségünk van olajos emelőkre, gépszállító zsámolyokra.

Profi nehézgép szállítás!

Kérjen ajánlatotbátran, amennyiben lehetséges a mozgatni kívánt tárgyról, és a szállítási útvonalról is készítsen fényképet a pontosabb ajánlat adás végett. Budapest és Pest megyében kérésre ingyenes helyszíni felmérést végzünk. Iparban használt gép szállítása előtt a gyors és pontos ajánlat adás végett több dologra van szükségünk, telefonon való bemondásra sajnos nem tudunk pontos ajánlatot adni. Géptípus megtalálható a legtöbb gépen, ha már a pontos neve meg van az nagy segítség számunkra, rá tudunk keresni az internet segítségével, és a teljes adattábla a rendelkezésünkre áll. A következő lépés a szállítás megtervezése, ami annyit takar, hogy milyen útvonalon, és milyen eszközzel tudjuk szállítani a kívánt gépet. Valamikor elegendő az emelő hátfal ami 1 tonnát tud emelni, de ha az adott gép súlya 1 tonna feletti, olyan esetben szoktunk darus teherautót igénybe venni.

Szállítási eszközeink!

Felszerelésünk európai színvonalú és csapatunk tagjai hozzáértő szakemberek, akik a gépszállítás területén több évet ledolgoztak már. Több teherautótípussal rendelkezünk, de KCR önrakodós darus autót is tudunk biztosítani. Egyszerre több nehézgép szállítására is van megoldás, tegyük fel egy műhely egy másik távoli városba költözik, úgy nem igazán lenne gazdaságos, hogy gépeként végezzük a szállítást. Ezért nagyon fontos számunkra a pontos súly ismerete, hogy olyan autót tudjunk küldeni ami az adott súlyt szabályok szerint el tud vinni.

A darus teherautókra szerelt daruk is különböző emelési határt tudnak, ezért fontos az adott nehézgép súlya, hogy ne forduljon az elő, hogy a helyszínen lévő daru nem tudja magára emelni a szállítandó nehézgépet. Minden nehézgép szállítás nagyon veszélyes, és nagy körültekintést igénylő feladat, ezért minden információra szükségünk van, hogy a munkánkat sikeresen, profin, és mindenki megelégedésére tudjuk elvégezni. Nehézgép szállítás Budapest, vagy nehézgép szállítás vidéken, minden esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy adhassunk Önnek vagy cégének egy jó ajánlatot.

Tekintse meg az általunk végzett munkák fotóit és bizonyosodjon meg róla, hogy tényleges tudás és tapasztalat áll mögöttünk.

Nehéz gép szállítás daruzás gépmozgatás