Ipari gépek, orvosi eszközök, laboratóriumi gépek szállítása

Esetünkben a gép szállítás NEM munka gépeket takar! Az egész országra kiterjedő gépszállítási szolgáltatással állunk rendelkezésére, ami elsősorban iparban használt gépek szállítására terjed ki, de bármilyen egyéb gép célállomásra juttatásában is számíthatnak ránk a megrendelők. Eszterga gépek, különböző kültéri klíma egységek, CNC gépek, vagy medencék szállításában illetve lehelyezésben tudunk segíteni. Klíma egységek tetőre való kihelyezése, gépműhelyek komplett költöztetése, orvosi eszközök, és laboratóriumi gépek szállítása. Gépmozgatás esetén elengedhetetlen a profi felszerelés, mert sok esetben a kézi erő már kevésnek bizonyul, ilyenkor szükségünk van olajos emelőkre, gépszállító zsámolyokra. Kérjen ajánlatot bátran, amennyiben lehetséges a mozgatni kívánt tárgyról, és a szállítási útvonalról is készítsen fényképet a pontosabb ajánlat adás végett. Budapest és Pest megyében kérésre ingyenes helyszíni felmérést végzünk. Iparban használt gép szállítása előtt a gyors és pontos ajánlat adás végett több dologra van szükségünk, telefonon való bemondásra sajnos nem tudunk pontos ajánlatot adni. Géptípus megtalálható a legtöbb gépen, ha már a pontos neve meg van az nagy segítség számunkra, rá tudunk keresni az internet segítségével, és a teljes adattábla a rendelkezésünkre áll. A következő lépés a szállítás megtervezése, ami annyit takar, hogy milyen útvonalon, és milyen eszközzel tudjuk szállítani a kívánt gépet. Valamikor elegendő az emelő hátfal ami 1 tonnát tud emelni, de ha az adott gép súlya 1 tonna feletti, olyan esetben szoktunk darus teherautót igénybe venni.

Felszerelésünk európai színvonalú és csapatunk tagjai hozzáértő szakemberek, akik a gépszállítás területén több évet ledolgoztak már. Több teherautó típussal rendelkezünk, de KCR önrakodós darus autót is tudunk biztosítani.

Tekintse meg az általunk végzett munkák fotóit és bizonyosodjon meg róla, hogy tényleges tudás és tapasztalat áll mögöttünk.

Nehéz gép szállítás daruzás gépmozgatás