Galériánkban megtalálható képeken minden esetben Mi szerepelünk, nem internetről letöltött képek. Azokat képeket helyeztük előnybe, amilyen munkákat a legtöbbször végre szoktunk hajtani.

Előnyben részesítettük azokat a gép szállítási és egyéb feladatokat, ahol ténylegesen speciálisan kell hozzá látni a munka elvégzéséhez. Próbáltunk úgy összerakni a galériánkat, hogy betekintést tudjunk nyújtani, hogy igazából mivel is foglalkozunk nagy részt.

Szeretjük a kihívást, szükség szerint építünk de bontunk is ha kell, korlátot vágunk ha az zavarja a haladásunkat. Minden esetben törekedünk a munkaterület állagának teljes megóvására, de előfordult már, hogy ajtót kellett kiszedni tokostul mert nem fértünk be rajta. Ez senkit ne ijesszen meg, kollégáink között van lakatos, festő, asztalos, de még ács kollégánk is dolgozik velünk így a helyreállítás garantált.

Kérésükre az új páncélszekrényt rögzítjük is az előírt csavarokkal, hogy nyugodtan tudja biztosítani értékeit. Többször fordult már elő ez alatt a 15 év alatt, hogy úgy hívtak ki minket egy bizonyos munkára, hogy előttünk járt már a helyszínen két vagy három csapat, akik legyintettek csak, mert szerintük nem lehet megoldani. Szerencsére nekünk sikerült.

Kültéri klíma egységek felvitelénél is inkább modelezzük az útvonalt, hogy biztosan lássuk, hogy a klíma a lépcsőházon keresztül fog felmenni a tetőre. Kérjen ajánlatot bátran, a hét minden napján elérhetőek vagyunk.